Ден 21
Четене: 4 минути

Резултати от курса каошики

Днес е последният ден от онлайн курса каошики. Надяваме се за това време сте усвоили техниката на йогическия танц и сте започнали да го практикувате ежедневно.

За нас е много важно да знаем резултатите от нашия курс.

Моля, натиснете тук

Няма значение колко време посвещавате на танца сега: ако вече сте започнали да тренирате, това означава, че целият този път не е бил напразен!

21 дни са период, достатъчен за развиване и утвърждаване на добър навик, но това не означава, че след три седмици всичко ще мине от само себе си. За да бъде практиката полезна и приятна, трябва да опитате и да се отдадете на тази практика, правете го не защото някой ви е принудил, а защото знаете със сигурност, какво тя ще ви даде.

За да останете на вълната на танца каошики, използвайте материалите, които ви предложихме по време на курса.

Можете да намерите видеото за обучение тук (щракнете), можете също да тренирате с инструктора: просто включете видеото и танцувайте!

Не забравяйте също, че преди каошики си струва да направите поне леко раздвижване (или загряване). И след танца е полезно да отпуснете тялото в шавасана (видеото е тук).


Писахме за полезните ефекти на йога танца тук, говорихме за идея по време на практика в този материал и говорихме за значението на името тук. Надяваме се да сте доволни от пътя, който изминахте с курса и да продължите да танцувате, подобрявайки практиката си всеки ден!

Каошики е една от основните практики на йога, но йога в широкия смисъл включва много повече. Ако искате да започнете да включвате йога практиките в живота си, научете повече за това и наблюдавайте приятните ефекти върху себе си, регистрирайте се за нашия онлайн курс за здраве и йога:

Очакваме с нетърпение да ви видим!
Задачи за днес
1
Напишете отзиви за курса
За нас е много важно да знаем резултатите от нашия курс.
Моля, натиснете тук
1
Танцувайте каошики
Танцувайте каошики планираното време, като си отброявате сами ритъма, използвайте видео или песен за танца. Можете да намерите аудио и видео (кликнете върху фразата, подчертана в цвят).
2
Иматели въпроси? напишете ни в общ чат
Само щракнете върху този линк
ДАРЕНИЯ
Ако сме ви били полезни и желаете да дарите сума от сърце,според вашите преценка и възможности, ще ви бъдем много благодарни. Събраните средства ще използваме за развитие на проекта
DSK:
БАНКОВ ПРЕВОД НА
ELENA LUCHNIKOVA
BG75STSA93000027121298
Винаги сте добре дошли свободно да споделяте този материал на вашата страница във Фейсбук с копчето по-надолу, така можете да помогнете поне на един човек в живота и на нашия проект да се развива и достигне до повече хора.
Оценете този материал
Нищо полезно
Не е лесно да разбирам и да прилагам
Доста полезно
Гениално!Много ви благодаря