Ден 20
Четене: 5 минути

Как да престанем да търсим оправдания и да започнем да танцуваме каошики ежедневно

Този материал е създаден да ви помогне да останете на правилния път! Вече говорихме много за важността да танцуваме редовно каошики, дори и само за няколко минути.

Нека да разгледаме най-популярните извинения днес и да се отървем от тях веднага!

1. «Нямам настроение»

Това е така, защото все още не сте танцували! Любимият ни ефект на каошики е гарантирано отделяне на ендорфини и серотонин („хормонът на щастието“). Дори 5 минути практика ще ви накарат да се усмихнете, така че лошото настроение е по-скоро повод за практика, а не причина да го изоставите.

Лошата тренировка- тази, която не се е състояла!


2. «Не зная, с кое да започна, притеснявам се, че няма да се получи»

Казват, че най-трудното е да започнеш. Когато съзнателно преминете тази граница, практиката вече ще започне! Уведомете себе си, че нищо лошо няма да се случи, ако не научите танца на първия опит, не изисквайте от себе си веднага бързина и продължителност на практика.Те ще дойдат с времето.

Започнете от изходна позиция: изправете се, повдигнете прави ръце над главата си и докоснете дланите си. Направете два или три танцови цикъла само с тялото, без да свързвате краката. Веднага щом почувствате, че сте преминали тази страшна начална линия, започнете бавно да свързвате краката си. Малко повече увереност и танцът вече започна да се получава! Не забравяйте, че можете да включите еднин от нашите видеоклипове и да практикувате с заедно инструктора!


3. «Сутрин нямам време, а вечер-сили»

Може би най-популярното извинение. Спомнете си как прекарвате сутринта си, без да танцувате. Може би са необходими повече от десетина минути, за да се излежавате в леглото или да преглеждате социалните медии (въпреки че, разбира се, не при всеки е така). В същото време, сутрешната практика не се нуждае от много време. Дори 3-5 минути. - това е прекрасно! Освен това помага да се събудите и да започнете продуктивен нов ден! Все още ли няма време за обучение? Сигурен ли си :)


Ако тренировката преди закуска не е за вас, предлагаме за вечерта правилото: една минута . Подхожда отлично, ако чувствате, че нямате сили да практикувате каошики, струва ви се, че ще отнеме последните ви сили. Работи така:

- идват у дома след работа / учене и т.н.

- чувстваш, че много те мързи да танцуваш

- отворете който и да е от нашите видеоклипове

- кажете си, че ще направите само 1 минута и няма да искате повече от себе си

Работи безотказно, защото там, където има една минута каошики, втората, третата и дори десетата могат лесно да се появят. Апетитът идва с яденето, а силата и желанието да танцувате - по време на танца.

Винаги сте добре дошли свободно да споделяте този материал на вашата страница във Фейсбук с копчето по-надолу, така можете да помогнете поне на един човек в живота и на нашия проект да се развива и достигне до повече хора.
Задачи за днес
1
Танцувайте каошики
Танцувайте каошики планираното време, като си отброявате сами ритъма, използвайте видео или песен за танца. Можете да намерите аудио и видео (кликнете върху фразата, подчертана в цвят).
2
Иматели въпроси? напишете ни в общ чат
Само щракнете върху този линк
3
Обещайте си да не пропускате практика :)
Отлично обещание, което ще ви мотивира за подобряване на вашия живот!
Оценете този материал
Нищо полезно
Не е лесно да разбирам и да прилагам
Доста полезно
Гениално!Много ви благодаря